studio

Studio JEROENDEJONG is meer dan de persoon Jeroen de Jong. Het is een dynamisch bedrijf dat voor elk project de specialisten betrekt die nodig zijn.

Van creatieve architecten, vormgevers en stylisten tot ervaren communicatiespecialisten en pragmatische projectmanagers. Onder de bezielende leiding van Jeroen de Jong ontwikkelen we niet alleen aansprekende concepten en creatieve ontwerpen.

Wij zorgen ook dat u tijdens het hele proces, van oriëntatie tot realisatie, absoluut geen zorgen hebt. We bewaken het budget en de planning, maken u deelgenoot van het proces en houden u op de hoogte van de voortgang.

Van woning tot winkel, van showroom tot kantoor

Bij studio JEROENDEJONG creëren we ruimtes die optimaal uitdragen waar ze voor staan, en vertellen wat ze te bieden hebben. Dit doen we om de mensen die er wonen, winkelen of werken te inspireren.

Van ontwerp tot oplevering
Met een team van ervaren architecten, bouwkundig tekenaars, interieurontwerpers, meubelontwerpers en stylistes, wordt met heel veel passie en plezier gewerkt aan een grote verscheidenheid van projecten die we van ontwerp tot oplevering begeleiden.

Als een maatpak
Dat doen we met uw persoonlijke smaak, levensstijl of gebruiksfunctie als uitgangspunt, om zo uw identiteit of die van uw bedrijf tot leven te brengen. Als een maatpak waarin iedereen optimaal tot z’n recht komt en waarbij de vooraf geïnventariseerde belevingsverwachtingen worden overtroffen.

Totaalconcept
Uiteraard werken we hierbij altijd naar een totaalconcept toe. We brengen harmonie in de verschillende onderdelen zodat deze naadloos op elkaar aansluiten. Dit doen we met creatieve en praktische oplossingen, verrassende vormen, sfeervolle materialen en bijpassende kleuren.

Werken
Studio JEROENDEJONG laat de identiteit van uw bedrijf tot uiting komen in zowel het exterieur als het interieur. Van harmonieus en rustgevend tot inspirerend en uitdagend. Want alleen als u, uw medewerkers en uw relaties er kunnen aarden is groei mogelijk.

Winkelen
Laat uw winkel of showroom inspireren en verleiden door een combinatie van uw toegevoegde waarde en die van studio JEROENDEJONG. Want alleen zo enthousiasmeert u klanten en relaties en kunt u uw marketing-, communicatie- en verkoopdoelstellingen realiseren.

Wonen
Bij studio JEROENDEJONG kunnen we uw persoonlijke wensen vertalen naar een wereld waar u helemaal thuis bent. Dat bereiken we met de juiste combinatie van functionele indeling, sfeervolle materialen en persoonlijke accenten, met verrassende en verfrissende ideeën, maar vooral ook met inlevingsvermogen en heldere communicatie.

Jeroen de Jong

Jeroen de Jong (Amsterdam, 1962) is een creatieveling pur sang met twee goed ontwikkelde hersenhelften. Zo deed hij niet alleen diverse opleidingen op design en creatief gebied, maar ook op het gebied van marketing, communicatie en vastgoed. Kortom, een veelzijdige specialist met passie voor zowel de creatieve als de planmatige kant van zijn vak.

Na de nodige ervaring te hebben opgedaan opende hij in 1992 zijn eigen ontwerpstudio. Inmiddels heeft hij, samen met zijn team, talloze en zeer uiteenlopende nationale en internationale projecten gerealiseerd. Zijn passie voor de interieur-, architectuur- en tentoonstellingswereld is er nooit minder op geworden. Sterker nog, zijn continue zoektocht naar inspiratie in steden, musea en op beurzen leiden hem keer op keer naar vernieuwing en verbetering.