room review

Stel, u wilt het maximale uit uw woning, winkel, werkplek of showroom halen voor eigen gebruik, bevordering van de verkoop of de verhuur. U denkt daarbij niet direct aan verbouwen en het maken van veel kosten, maar bent op zoek naar een heldere visie en een ervaren, scherpe blik. Dan is ROOM REVIEW iets voor u!

Uiteraard bezoeken wij als ervaringsdeskundigen uw vestigingslocatie, maar we kijken ook door de ogen van een bezoeker, potentiële huurder of koper. We noteren de eerste indrukken, bekijken de mogelijkheden en onmogelijkheden, en doen een grondige check om te kijken waar verbeteringen aangebracht kunnen worden. Van de aanrijroute tot de parkeerplek, van exterieur tot interieur, voor elke ruimte en ieder facet.

Aan de hand van foto’s, aantekeningen en uiteraard een gesprek met u brengen wij verslag uit om te zien waar winst te halen valt. Met onze adviezen en een verhelderende rapportage kunt u vervolgens zelf aan de slag, of het werk uitbesteden aan JEROENDEJONG als de verbetering van uw ruimte meer expertise vraagt.

Voor meer informatie kunt u JEROENDEJONG mailen: info@jeroendejong.nl, of bellen: +31 (0)20 2600021.