property promotion

Bij Jeroen de Jong begrijpen we wat een woon- of werkruimte aantrekkelijk maakt. Logisch dus dat wij u kunnen helpen met het interessanter en waardevoller maken van het object dat u te koop of te huur heeft staan. Onder de naam ‘Property Promotion’ bieden we u vele middelen om uw doel te verwezenlijken…

Wij kunnen met de nodige cosmetische ingrepen, virtueel of werkelijk, uw woning, kantoor of andere ruimte beduidend mooier maken voor de doelgroep. Dat doen we aan de hand van een gesprek met u, desgewenst uw makelaar én een grondig onderzoek van de locatie. We bekijken daarbij de ideale benutting van ruimtes, bouwkundige mogelijkheden en vele andere aspecten…

Bij onze aanbevelingen aan u kunnen wij tekeningen, gemeentelijke goedkeuringen en het bijbehorende investeringsplan leveren.

Daarbij maken we voor u desgewenst schitterende ‘artist impressions’, brochures en websites. We kunnen zelfs een evenement of bijeenkomst organiseren rond het object.

Mocht een potentiële koper of huurder vervolgens deze plannen willen uitvoeren, dan kunnen wij ook deze van voor tot achter begeleiden. We zorgen voor ‘signing’ op de locatie (bijvoorbeeld in de vorm van een grote billboard), we bewaken budgetten en planningen en verlossen zo onze opdrachtgever van elke zorg. Kortom; meer rendement, minder zorgen, en snellere verhuur of verkoop van uw woon- of werk- of winkelruimte. En goed om te weten; met Property Promotion verkopen of verhuren wij gemiddeld binnen 5 maanden.

Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken voor een vrijblijvende en inspirerende kennismaking? Contact JEROEN DE JONG.

Woonhuis Abcoude

De tekst op de website van Brockhoff Makelaars en Funda luidt; “De Koningsvaren in Abcoude is een laan met vrijstaande- en twee-onder-één-kapwoningen. Op een van de fraaiste plekken in deze wijk wordt een hoekperceel van 825 m2 een fraai vrijstaande woning met 9 slaap-/werkkamers aangeboden. De woning heeft een woonoppervlak van bijna 300m2, en dankzij de grote hoeveelheid kamers en ruimte zijn vele indelingen mogelijk.”

Mogelijkheden zien
Die mogelijkheden moet je als je gaat bezichtigen wel zien. Of eigenlijk doorzien. Dat is namelijk best moeilijk als het er nog niet is. En daarom laten wij dat zien. Met tekeningen en artist impressions. In opdracht van de huidige eigenaar en Brockhoff Makelaars. Om zo alle betrokkenen inzicht te geven in de vele mogelijkheden die deze prachtige woning in zich heeft. We laten ook meerdere opties zien, in dit geval twee. Een optie waarbij we niet uitbouwen en het, naar onze mening noodzakelijke uitvoeren. En een optie waarbij we ‘all the way’ gaan met een flinke verbouwing en investering als gevolg. We laten ook zien hoe groot deze investering is.

Inzicht in alle kosten
Met een begroting op regel niveau geven we toekomstige eigenaren niet alleen inzicht in de kosten maar bieden wij ze ook de mogelijkheid om hun eigen keuzes te maken.
Dit noemen wij Property Promotion. En onze ervaring is dat het helpt. Ook deze woning veranderde spoedig van eigenaar.

Klik op het PDF icoon voor meer projectinformatie.

Woonhuis Abcoude presentatie
Woonhuis Abcoude voorgevel
Woonhuis Abcoude keuken
Visualisatie stadsvilla’s De Schulp Amstelveen

Op steenworp afstand van het centrum van Amstelveen (Stadshart Amstelveen) en Amsterdam ligt in Amstelveen Noord de woonwijk Elsrijk-Oost. Naast de herontwikkeling Tulpenburg werden op een prachtige 
locatie aan de Burgemeester Haspelslaan door de gemeente Amstelveen in totaal 6 ruime en fraai gelegen vrije kavels in een parkachtige omgeving uitgegeven.

Op deze bouwkavels mocht je als particulier in eigen beheer een vrijstaande woning bouwen, bestemd voor één huishouden en met inachtneming van de door de gemeente gestelde randvoorwaarden.
Aan studio JEROENDEJONG de opdracht om het paspoort, de gestelde randvoorwaarden te vertalen in een algemene look & feel en potentiële kopers te enthousiasmeren en te inspireren met 3D Artist Impressions.

de_schulp_02 270x300
Villa's de Schulp
Woonhuis Amstelveen

In opdracht van de Gemeente Amstelveen en Brockhoff Makelaars revitaliseerde studio JEROENDEJONG dit woonhuis wat al ruim 7 jaar te koop stond. Virtueel wel te verstaan. Dit om potentiële kopers te laten zien wat er mogelijk is. Binnen 5,5 maand was het verkocht.

Van gedateerd naar modern
Wij bezochten de locatie en de woning, bekeken en bespraken alle mogelijkheden met onze opdrachtgevers en bepaalden de doelgroep. Vervolgens hebben we deze gedateerde woning gerevitaliseerd tot een modern vrijstaand woonhuis.

In ons plan en ontwerp hebben wij onder andere rekening gehouden met de toekomstige bewoners maar ook met een effectieve benutting van de ruimtes en de bouwkundige mogelijkheden.

Met een kant-en-klaar (ver)bouwplan
Om het potentiële kopers nog makkelijker te maken, hebben wij naast een volledige investeringsbegroting ook een goedkeuring voor ons plan aangevraagd en gekregen bij de gemeente Amstelveen. Mocht de nieuwe eigenaar daar behoefte aan hebben, ligt het kant-en-klare (ver)bouwplan klaar bij de makelaar. Zonder extra kosten. Vanzelfsprekend helpen wij desgewenst ook bij de daadwerkelijke uitwerking van het plan. Mooier maken en ontzorgen noemen wij dat.

Klik op het PDF icoon voor meer projectinformatie.

woonhuis_amstelveen_570x300
woonhuis_amstelveen_270x300_2
Kantoor Rijswijk

Warme kleuren en materialen
Studio JEROENDEJONG heeft in opdracht van K&O Property Management BV en Hanseatische Investment GmbH het ontwerp van de entreehal en van diverse kantoren van gebouw Oversteen verzorgd.

Door het toepassen van drie verschillende tinten uit de Pure lijn van Flexa op de wanden en het afwerken van één wand met Classic Panels is veel warmte in de ruimte gebracht. In deze omgeving zijn drie ‘uitgevouwen’ elementen (receptiebalie, koffiecorner en wachtruimte) geplaatst die afgewerkt zijn in een combinatie van hoogglans wit HPL, wit Hi-macs, PVC-vloerelementen en Classic Panels.

Verhuur promotie
Studio JEROENDEJONG heeft in samenwerking met haar projectpartner, ook de website, de brochures, een film, de tijdelijke inrichting van een showruimte, permanente gevel-signing en de tijdelijke verhuurbevorderende signing verzorgd.

oversteen_website 570x300
oversteen_01 570x300
Landhuis Snelrewaard

Dit op 6 hectare grond aan het water gelegen landhuis in Snelrewaard stond al ruim drie jaar te koop toen studio JEROENDEJONG werd ingeschakeld. Na een uitvoerig onderzoek, bepaling van de doelgroep en bestudering van de mogelijkheden van het object hebben wij (virtueel) laten zien welke potentie ‘De Bongerd’ – zoals het landhuis heet – in zich heeft.

We hebben er een hedendaagse moderne villa van gemaakt, de kleine ruimtes samengevoegd, van het zwembad een grote leefkeuken met wijnkelder gemaakt en de ‘verkeersruimtes’ beter ingedeeld. Ook de buitenzijde van de villa hebben wij opgeknapt; met een nieuw dak, andere kozijnen en hedendaags stucwerk kreeg het landhuis weer glans. Voor de makelaar hebben we bovendien bij de grootte van het object passende verkoop billboards en een brochure gemaakt die hij zo kon toevoegen aan zijn informatie voor de markt. Het resultaat: binnen 7 maanden mocht de ‘De Bongerd’ een nieuwe eigenaar verwelkomen.

Klik op het PDF icoon voor meer projectinformatie.

snelrewaard 01 868x450
Landhuis de Bongerd brochure