projecten

Interforce Networks

In opdracht van INTERFORCE Networks (www.interforce.eu) hebben wij een ontwerp gemaakt voor een eigentijdse, transparante, uitnodigende en energiezuinige werkomgeving in Hazerswoude-Dorp. Hiervoor hebben wij een leegstaand, volledig casco kantoorpand van 1000m2 zo ingedeeld dat zowel medewerkers als klanten zich op hun gemak voelen en optimaal gefaciliteerd en geïnspireerd worden.
Lees verder …

Kantoor KOK advies

KOK Advies (www.kokadvies.nl) is een begrip in Amstelveen e.o. Het was voor studio JEROENDEJONG, ooit begonnen in Amstelveen, dan ook een grote eer toen Marco en Leonie Kok ons benaderde voor de verbouwing van hun nieuwe bedrijfspand aan de Sportlaan in Amstelveen.  Een prachtig en naar al snel bleek in de eerste gesprekken, geen klein project.
Lees verder …

Toyota Showrooms

In opdracht van TOYOTA importeur Louwman & Parqui ontwikkelde studio JEROENDEJONG in samenwerking met automotive specialist W&D consultants een nieuw retail showroom concept waarbij de Customer Journey van de TOYOTA rijder centraal staat.
Lees verder …

Aardgasvrije Villa’s

De Gemeente Amstelveen wil het nieuwe woongebied Middenwaard duurzamer en toekomstbestendiger maken. Een toekomstbestendige gebouwde omgeving begint met het ontwikkelen van nieuwbouwwoningen zonder aardgasinfrastructuur. Studio JEROENDEJONG kreeg de opdracht om dit gebied en deze woningen vorm te geven.
Lees verder …

Praktijk Aalsmeer

Een geschakelde twee-onder-één-kap met garage in Aalsmeer. Een bestaande woning. De opdracht luidde; aan huis werken zonder dat dit ten koste gaat van de woonruimte, de algemene functionaliteit en het wooncomfort. Daarnaast stond met name de privacy van de bezoekers van de praktijkruimte, een coachpraktijk, hoog op de wensenlijst van de nieuwe bewoners.
Lees verder …

Woonhuis Abcoude

De tekst op de website van Brockhoff Makelaars en Funda luidt; “De Koningsvaren in Abcoude is een laan met vrijstaande- en twee-onder-één-kapwoningen. Op een van de fraaiste plekken in deze wijk wordt een hoekperceel van 825 m2 een fraai vrijstaande woning met 9 slaap-/werkkamers aangeboden. De woning heeft een woonoppervlak van bijna 300m2, en dankzij de grote hoeveelheid kamers en ruimte zijn vele indelingen mogelijk.”
Lees verder …

Vichy shop

Voor VICHY LABORATOIRES ontwikkelde studio JEROENDEJONG een VICHY shop die op diverse locaties in Nederland bij apothekers en zorgcentra geplaatst is.
Lees verder …

Skantrae

Met de presentatie van een nieuw en innovatief dealer-showroomconcept én een nieuwe pay-off tijdens de BouwBeurs 2019 zet deurenfabrikant en -specialist Skantrae een grote punt op de ‘i’ van de positioneringsoperatie die in 2018 is ingezet. Skantrae presenteert zich als dé leverancier van houten (maatwerk)deuren, accessoires en services, maar ook als partner van de bouwmaterialengroothandel en de verwerker. Vandaar onze nieuwe pay-off:
“Skantrae: Aan alles gedacht.”
Lees verder …

Schneider Electric

Hoe bewijst Schneider Electric dat ze dé specialist in energiemanagement is? Heel simpel: dit live laten zien, erover vertellen, het demonstreren en bewijzen in hun kantoor, of liever gezegd; in hun nieuwe kantoor, het hoofdkantoor van Schneider Electric in Hoofddorp. In dat kantoor zijn namelijk de nieuwste technieken, producten en oplossingen van Schneider Electric toegepast. Zichtbaar en werkend. Een beter bewijs is niet te leveren, toch?
Lees verder …

Landhuis Snelrewaard

Dit op 6 hectare grond aan het water gelegen landhuis in Snelrewaard stond al ruim drie jaar te koop toen studio JEROENDEJONG werd ingeschakeld. Na een uitvoerig onderzoek, bepaling van de doelgroep en bestudering van de mogelijkheden van het object hebben wij (virtueel) laten zien welke potentie ‘De Bongerd’ – zoals het landhuis heet – in zich heeft.
Lees verder …

Villa Ouderkerk

In Ouderkerk aan de Amstel verrees een villa die geïnspireerd is op het Hollandse dijkhuis. Het bestemmingsplan bevatte strakke voorschriften voor de dijkbebouwing, en schreef huizen met zadeldaken voor. Binnen deze kaders ontstond een archetypisch woonhuis met een eigenzinnige indeling die geënt was op de omgeving en de persoonlijke voorkeuren van de opdrachtgever.
Lees verder …

Woonhuis Amstelveen

In opdracht van de Gemeente Amstelveen en Brockhoff Makelaars revitaliseerde studio JEROENDEJONG dit woonhuis wat al ruim 7 jaar te koop stond. Virtueel wel te verstaan.
Dit om potentiële kopers te laten zien wat er mogelijk is. Binnen 5,5 maand was het verkocht.
Lees verder …

Zorgcentrum Naarden

Een zorgcentrum met verschillende zorgpraktijken en een apotheek vraagt weer een heel andere kijk op ruimtes. Daarom klopte Vichy Nederland en Vesting Apotheek Naarden bij studio JEROENDEJONG aan. Voordat wij echt aan de slag gaan met ontwerpen en tekenen, verdiepen wij ons namelijk niet alleen in de verwachtingen, wensen en eisen van de opdrachtgever, maar ook en met name in die van de bezoekers van de ruimtes.
Lees verder …

Nescafé ROC

In opdracht van Nestlé Nederland (Nescafé) ontwikkelde studio JEROENDEJONG een koffiecorner voor diverse ROC vestigingen in Nederland. De opdracht luidde; ontwikkel een compacte koffiecorner, een ontmoetingsplaats met voldoende (minimaal 10) zitplaatsen in de Nescafé branding.
Lees verder …

LIDO Amsterdam

Het LIDO Amsterdam, Café Diner GOUWE OUWE, een project uit 1994, ruim 20 jaar terug dus, maar we zijn er nog steeds trots op en willen het daarom nog graag delen.
Lees verder …

Kantoorpand Amsterdam

In opdracht van K&O Property Management hielp studio JEROENDEJONG met de revitalisering van het kantoorpand van Troostwijk te Amsterdam, zodat de bestaande huurders konden zien wat er mogelijk is met deze locatie.
Lees verder …

Studio Amstelveen

Oorspronkelijk woonde en werkte de melkboer samen met zijn gezin in dit uit 1905 daterende pand. Later volgde nog verschillende andere winkeliers.
Lees verder …

Kantoor Amsterdam

Onze uitdaging bij deze opdracht was om een standaard casco bedrijfsunit onderscheidend te maken ten opzichte van andere veel voorkomende bedrijfsunits in deze omvang. Deze relatief kleine unit is volledig transparant gehouden. Om ruimte te besparen is er gekozen voor vijf open ruimtes die door een centrale trappartij met elkaar verbonden zijn.
Lees verder …

Kantoor Rijswijk

Studio JEROENDEJONG heeft in opdracht van K&O Property Management BV en Hanseatische Investment GmbH het ontwerp van de entreehal en van diverse kantoren van gebouw Oversteen verzorgd.
Lees verder …

Stadsvilla’s De Schulp

Op steenworp afstand van het centrum van Amstelveen (Stadshart Amstelveen) en Amsterdam ligt in Amstelveen Noord de woonwijk Elsrijk-Oost. Naast de
herontwikkeling Tulpenburg werden op een prachtige 
locatie aan de Burgemeester Haspelslaan door de gemeente Amstelveen in totaal 6 ruime en fraai gelegen vrije kavels in een parkachtige omgeving uitgegeven.
Lees verder …

VVV Alkmaar

Na een uitvoerige bureauoriëntatie koos VVV Regio Hart van Noord-Holland voor studio JEROENDEJONG als partner voor de volledige verbouwing en herinrichting van de vestiging in Alkmaar.
Lees verder …