Woonhuis Abcoude

De tekst op de website van Brockhoff Makelaars en Funda luidt; “De Koningsvaren in Abcoude is een laan met vrijstaande- en twee-onder-één-kapwoningen. Op een van de fraaiste plekken in deze wijk wordt een hoekperceel van 825 m2 een fraai vrijstaande woning met 9 slaap-/werkkamers aangeboden. De woning heeft een woonoppervlak van bijna 300m2, en dankzij de grote hoeveelheid kamers en ruimte zijn vele indelingen mogelijk.”

Mogelijkheden zien
Die mogelijkheden moet je als je gaat bezichtigen wel zien. Of eigenlijk doorzien. Dat is namelijk best moeilijk als het er nog niet is. En daarom laten wij dat zien. Met tekeningen en artist impressions. In opdracht van de huidige eigenaar en Brockhoff Makelaars. Om zo alle betrokkenen inzicht te geven in de vele mogelijkheden die deze prachtige woning in zich heeft. We laten ook meerdere opties zien, in dit geval twee. Een optie waarbij we niet uitbouwen en het, naar onze mening noodzakelijke uitvoeren. En een optie waarbij we ‘all the way’ gaan met een flinke verbouwing en investering als gevolg. We laten ook zien hoe groot deze investering is.

Inzicht in alle kosten
Met een begroting op regel niveau geven we toekomstige eigenaren niet alleen inzicht in de kosten maar bieden wij ze ook de mogelijkheid om hun eigen keuzes te maken.
Dit noemen wij Property Promotion. En onze ervaring is dat het helpt. Ook deze woning veranderde spoedig van eigenaar.

Klik op het PDF icoon voor meer projectinformatie.