Interforce Networks

Na de oplevering van het nieuwe hoofdkantoor van INTERFORCE Networks lopen de opdrachtgever en zijn medewerkers spreekwoordelijk met hun hoofd in de cloud. Studio JEROENDEJONG heeft het ontwerp gemaakt en de bouwbegeleiding gedaan voor deze eigentijdse, transparante, uitnodigende en energiezuinige werkomgeving in Hazerswoude-Dorp.Hiervoor hebben wij een leegstaand, volledig casco kantoorpand van 1000m2 zo ingedeeld dat zowel medewerkers als klanten zich op hun gemak voelen en optimaal gefaciliteerd en geïnspireerd worden.
Symmetrie in indeling, voldoende grote transparante ruimtes en een volledig op elkaar afgestemd materiaal en kleurgebruik, gekenmerkt door de warme maar toch moderne uitstraling, zorgen hier met name voor. Warmte, koeling, luchtcirculatie, zonwering, licht- en geluidsinstallatie zijn met een door de opdrachtgever ontwikkeld domotica systeem op afstand en in iedere ruimte onafhankelijk te besturen.

Fotografie project Interforce; Jansje JKF