Aanbevelingen

Robert Kuijf
Eigenaar INTERFORCE Networks bv

Voor ons nieuwe bedrijfspand waren wij op zoek naar iemand die net als wij kritisch en secuur is, iemand die naast het idee ook de uitvoer en begeleiding kon verzorgen.
Qua design hadden wij een beeld voor ogen wat we wilden uitstralen. Daarnaast maakte onze wens tot perfectie het ook niet eenvoudiger. Via enkele Toyota dealers kwamen wij in contact met Jeroen de Jong. Vanaf dag 1 ontstond er direct een goede klik en deelde we een zelfde visie.

Jeroen zijn gevoel voor design was exact wat wij zochten, daarnaast is Jeroen even precies en nauwkeurig als wij zelf zijn. Jeroen maakte een indeling en vervolgens een ontwerp wat past bij het bedrijf Interforce en aan onze stijl wensen voldeed. En niet onbelangrijk; wat past bij de verdere groei van Interforce. Nadat alles qua indeling en design gereed was, heeft Jeroen diverse leveranciers gezocht voor ons project.

Bijna alles in het pand werd gestript, alleen het trappenhuis bleef staan. Jeroen heeft vanaf het begin van de verbouwing tot aan het plaatsen van de laatste vazen zijn kwaliteiten en professionele werkwijze laten zien. En het resultaat mag er wezen. Mede door de glazen wanden is er een open, lichte werkomgeving met strakke lijnen gecreëerd waar iedere afdeling zijn eigen plek heeft.

Met de realisatie van dit pand is er een werkomgeving gecreëerd waar onze medewerkers met veel plezier naar toe gaan. Het heeft niet alleen een positief effect op de prestatie en gezondheid van onze medewerkers, ook de werksfeer en de binding van het team is versterkt.

Marko Kok
Eigenaar KOK Advies & PensioenRust

Jeroen heeft een fantastisch ontwerp gemaakt voor de inrichting van ons nieuwe bedrijfspand.
Een pand dat volledig gerenoveerd moest worden en uiteindelijk is omgebouwd tot een zeer duurzaam pand. Hij heeft hierbij zeer goed geluisterd naar onze wensen maar ook naar de wensen van de medewerkers. Naast het ontwerp is hij ook volledig betrokken geweest bij de invulling en aankopen van de inrichting. Het resultaat is top. Geen standaard kantoorinrichting maar een pand waarbij een warm klantontvangst en genot om in te werken centraal staan.

André Wiringa
CXO at Solutions Unlimited – Customer Experience Engineer – Author of Reverse

Jeroen has helped Performance Solutions with an impactful transformation of our workplace.
Both public and office areas have been turned into a warm and balanced environment, great places to be. We have particularly enjoyed Jeroen’s creativity, personal touch and eye for perfection. Furthermore, Jeroen is a great guy to work with!

Alwin Bakker
Manager Network Development & Business Management at Louwman & Parqui

Net zoals in andere branches is er binnen Automotive land ook geregeld een opfrisronde voor de huisstijl interieur en exterieur, de zogenaamde Corporate Identity. Om de hiermee samenhangende investeringen verantwoord te laten renderen, hebben wij voor onze recente wijzigingen in het Toyota showroom Retail Concept gebruik gemaakt van de diensten van studio JEROENDEJONG.

Als interieurarchitect heeft Jeroen de Jong dit project letterlijk en figuurlijk mede vormgegeven.
Zijn ideeën m.b.t. showroominrichtingen zijn verfrissend. In samenwerking tussen importeur en de respectievelijke dealers heeft dit in een aantal gevallen geleid tot ware metamorfoses; showrooms waar je trots bent om de klant te mogen ontvangen.

Remco de Vette
Strategisch (business) consultant – Interim manager – Automotive entrepreneur

In een aantal Customer Journey opdrachten – onder meer voor Toyota importeur Louwman & Parqui – hebben Jeroen en ik zéér nauw samengewerkt. Wat daarbij enorm prettig is, is dat Jeroen en ik vanaf dag één hetzelfde als cruciaal bestempelden: de ‘voice of the customer’. In de aanpak van Jeroen staan – uiteraard naast de wensen van een opdrachtgever – te allen tijde de voorkeuren van klanten centraal. En Jeroen is als geen ander in staat om deze voorkeuren te vertalen in een totaalconcept. Zijn passie voor design, interieur en architectuur – gecombineerd met een oog voor detail – maken hem tot expert op zijn vakgebied. Te meer hij ook in staat is om plan- en doelmatig te werken, iets wat ik bij creatieve geesten nog wel eens mis. Tenslotte, voor Jeroen geldt ook: what you see, is what you get!

René ten Cate
Registermakelaar (RM), Register Taxateur (RT), Taxateur Bijzonder Beheer en WOZ-taxateur bij Brockhoff Makelaars

Ik ken Jeroen al jaren en heb hem een aantal keren ingeschakeld voor het maken van een plan voor woningen. Gegadigden waren niet in staat om er “doorheen” te kijken, dus er moest iets gebeuren. Op mijn verzoek heeft Jeroen een prachtig verbouwingsplan gevisualiseerd.
Maar niet allen dat. Er zat ook een offerte bij wat de complete verbouwing zou kunnen kosten.
De woning is daarna snel verkocht en kopers hebben voor een deel gebruikt gemaakt van de plannen van Jeroen. De kosten wegen niet op tegen het resultaat. Wanneer de vraagprijs met
€ 5.000,= tot € 10.000,= wordt verlaagd heeft dit geen effect. Investeren in een goed plan is dan veel effectiever. Bij een andere woning is het tot de begane grond beperkt gebleven, maar ook daar heeft het bijgedragen aan de verkoop.
Jeroen is snel, accuraat en uiterst plezierig om mee samen te werken.

Joyce de Winter
Exhibition Manager Intertraffic Amsterdam & Instanbul

Na jarenlange samenwerking met Jeroen aan grote beursprojecten waar ik verantwoordelijk was voor de organisatie van beursdeelnames en de daarbij behorende marketing campagnes, was ik al snel overtuigd van zijn vakkundigheid en creatieve geest. Elke keer wist hij ons te verrassen met prachtige, unieke en efficiënte ontwerpen, waar wij als bedrijf letterlijk de ‘show mee stalen’. Ontwerpen die altijd een perfecte vertaling waren van de omschreven marketing- en communicatiedoelstellingen. Wij hebben zelfs een keer een prijs gewonnen voor meest de innovatieve stand op de beurs Elektrotechniek, dankzij het ontwerp van Jeroen! Daarnaast is Jeroen altijd iemand waar je op kunt bouwen. Tijd is namelijk vreselijk kostbaar tijdens het organisatieproces voorafgaand aan een beursdeelname en dan is het bijzonder prettig dat je met iemand samenwerkt die maar een half woord nodig heeft om te begrijpen wat er moet gebeuren. Inmiddels ben ik verantwoordelijk voor een van de grootste internationale beurzen bij de RAI Amsterdam en kreeg ik de uitdaging om een hal dusdanig creatief volgens nieuw thema in te richten. Het was voor mij dan ook vanzelfsprekend om direct contact op te nemen met Jeroen. En wat een succes is dat geworden! Het thema werd mede door de creativiteit van Jeroen internationaal goed ontvangen en direct op de kaart gezet. Nogmaals dank Jeroen!

Bob Gorter
ScrumMaster in Communicatie – Interim Manager – Adviseur – Consultant in Marketing & Communicatie

Jeroen made an outstanding concept for our aged Villa in Dalem. Plans to make the Villa ready for the next decade. Jeroen came with solutions I didn’t think of. Practical, detailed and very nice designed. I think Jeroen can handle a large assignment for companies but also small projects for private persones who want to redecorate their houses. For us he did the last example. You can find it on Prominext.nl ”Villa Dalem” and see for yourself.
Great job Jeroen, thanks very much!

Marjan (Isa Maron) Kuipers-Peer
Auteur en Schrijfcoach

Jeroen helped us design and plan our new offices in Amsterdam. In several steps we discovered goals and atmoshpere. The result is an open, fresh and warm office where all our clients feel at home. Great place to deliver great services, reliable assessments and personal coaching.
Thanks!

Leon de Groot
Owner – director at The JobShop

Jeroen heeft een uitstekend ontwerp geleverd voor het interieur en de tuin van ons nieuwe huis. Zijn ideeën waren goed doordacht en verfrissend. Daarnaast is Jeroen een bijzonder prettige persoon om mee samen te werken.

Wim van der Klauw
Owner van der Klauw advies

Jeroen heeft ons geadviseerd bij de verbouwing/ restyling van ons huis. Zijn creativiteit en benadering hebben perfect voor ons gewerkt!

Femmy de Rijk
Senior Manager Corporate Affairs

Coming from the mobile industry where our company had to stand out in the ‘crowd’,
we immediately recognized the value in partnering with Jeroen and his team.
As a true visionary he introduced the total concept thinking in our company which created true value for money. The concepts Jeroen made for us became legendary. Added to the fact that he understands business and has a strategic approach with a strong design background;
I wish all business professionals can have their ‘own Jeroen de Jong’.

Peter de Lange
Director Marketing CONO Kaasmakers

During my carreer at Nestlé, Jeroen de Jong always succesfully managed to translate our communication objectives into creative and effective concepts.
Studio JEROENDEJONG never failed to impress our customers and consumers.
A creative, service oriented and reliable business partner.

Dirk Trefzger
VP Operations – Partner at Holman

Jeroen has provided excellent solutions for clients and serviced them at the highest level.
His professional approach and flawless job execution made every project a success.

Wilma Bernasco
Marketing Manager WAVIN

Jeroen invented an exhibition stand for Wavin, a manufacturer of pipe systems. Althought the product is not sexy at all he managed to design and implement a very nice modulair stand for a good price. Jeroen is a very creative guy, very reliable and always looking for a win-win situation.
I enjoyed working with him and I really value his experience in his work environment.