NEDERLANDSENGLISH

Zorgcentrum Naarden

Een zorgcentrum met verschillende zorgpraktijken en een apotheek vraagt weer een heel andere kijk op ruimtes. Daarom klopte Vichy Nederland en Vesting Apotheek Naarden bij studio JEROENDEJONG aan. Voordat wij echt aan de slag gaan met ontwerpen en tekenen, verdiepen wij ons namelijk niet alleen in de verwachtingen, wensen en eisen van de opdrachtgever, maar ook en met name in die van de bezoekers van de ruimtes. Pas als we de verschillende verwachtingen en programma’s van wensen en eisen helder voor ogen hebben, en alle betrokkenen zich daarin kunnen vinden, starten we met de vertaling naar concept en ontwerp.

Deze werkwijze van intensieve voorbereiding en het helder krijgen van verwachtingen is terug te zien in het resultaat; dagelijks vinden honderden bezoekers hun weg in het zorgcentrum dat niet alleen door deze bezoekers maar ook door de medewerkers gekenmerkt wordt als aangenaam, veilig en sfeervol. En daar was en is het ons en onze opdrachtgever om te doen.

Vesting Naarden_06 570x300
Vesting Naarden_01 270x300
Vesting Naarden_05 270x300
Vesting Naarden_02 570x300
Vesting Naarden_04 570x300
Vesting Naarden_07 270x300